Outdoor nyheder

Nordic Gear og Friluftsfreak.dk: Et stærkt samarbejde for dansk friluftsliv

Hos Nordic Gear er vi stolte af at kunne fortælle, at friluftsmediet, Friluftsfreak.dk, har haft vores produkter i hænderne og mere specifikt vores luftmadras, foldestol og sovepose.

Vores samarbejde har været en fantastisk mulighed for begge parter til at udvide vores rækkevidde, få feedback på vores produkter samt en åben dialog om, hvad der kan forbedres.

Det gør, at vi kan tilbyde endnu bedre oplevelser til friluftsentusiaster i Danmark og resten af verden!

God introduktion til Nordic Gear luftmadras

Madrassen kommer i en fin kasse, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over de specifikationer, som den er designet og fremstillet med.

Derudover følger der også et lille kort med, hvor der står på, hvordan du puster luftmadrassen op, får luften ud og mere til, så der ikke hersker nogen tvivl om, hvordan produktet fungerer. Super!

Som du kan se på billedet til højre inkluderer det bl.a. følger informationer om madrassen:

  • Hurtig & nem oppustning med indbygget pumpe
  • Super komfortabel (10 cm tyk)
  • Punkteringssikker
  • Indbygget pude
  • Kan klikkes sammen med flere madrasser (det vil sige, at har du to stk. fra Nordic Gear , kan de klikkes sammen, så du får en dobbeltmadras. Voila!)

nordic-gear-luftmadras-indpakning-01

Kompressionspose medfølger

Nordic Gear madrassen kommer i denne fine, grønne pose, som du kan bruge til at opbevare den i. Det er altid rart, når der følger en pose med og det synes jeg faktisk også, at der altid skal gøre. Det gør det nemmere for forbrugeren at have det med på tur, opbevare det og i sidste ende blot holde dit friluftsgrej samlet.

Herefter gav jeg mig i kast med at få pakket den ud og få åbnet ventilerne, så jeg kunne få pumpet noget luft i den. Den er lavet med en indbygget pumpe, hvilket gør det super nemt at pumpe luft i og kræver ikke andet, end at du trykker med foden nederst til højre på madrassen, som det også er markeret (se billedet herunder).

nordic-gear-luftmadras-kompressionspose

Du ligger helt fint på Nordic Gear Luftmadras!

Jeg tog en kort lur på madrassen fra Nordic Gear, og her ligger du altså helt fint. Jeg har ligget på mange liggeunderlag, luftmadrasser, men også på den rene jord og her får du altså super komfort - og så er der samtidig en indbygget pude, som giver lidt ekstra komfort og sparer dig vægt med selv at medbringe sådan en.

Er det den bedste luftmadras på markedet? Måske, måske ikke, men du får i hvert fald rigtig meget værdi for pengene!

Specifikationer

  • Vægt: 968 gram
  • Lavet med 4 lag
  • Mål: 195 x 70 x 10 cm. I posen: 29 x 15 cm.
  • Bæreevne på 200 kg
  • R-værdi: 4

Fælles passion for friluftsliv
Hos Nordic Gear er vi passionerede omkring at levere de bedst mulige produkter, når det kommer til friluftsudstyr! Denne passion deler Friluftsfreak, som er kendt for at lave dybdegående og ærlige anmeldelser af friluftsudstyr og -tøj.

Fokus på kvalitet og innovation
Samarbejdet mellem os og Friluftsfreak.dk har givet os mulighed for at få værdifuld feedback på vores produkter, så vi kan forbedre dem og give dig en bedre oplevelse i naturen! Deres team har blandt andet testet vores luftmadrasser, soveposer og foldestol, som de har delt med deres trofaste læsere.

Det har ikke udelukkende givet os indsigt i, hvordan vores produkter klarer sig i ren praksis, men også hjulpet til at forbedre produkterne baseret på reelle brugeroplevelser.

Gennem dybdegående anmeldelser og informative artikler, har vi været i stand til at nå ud til en bredere målgruppe af friluftsentusiaster, der værdsætter kvalitetsudstyr. Samtidig har vi hos Nordic Gear kunne tilbyde Friluftsfreak.dk vores ekspertise og indsigt i produkter og udvikling.

Fremtiden for samarbejdet
Vi er glade for samarbejdet med Friluftsfreak.dk, og ser frem til at fortsætte det gennem flere anmeldelser, sparring og tætte kontakt for at skabe de bedst mulige produkter. Vores fælles måler at inspirere og udstyre folk til at nyde friluftsliv og naturen på bedste vis. Derfor vil vi også fortsætte med at levere innovative og pålidelige produkter, som testes grundigt, inden de kommer ud til dig som kunde.

Besøg vores webshop på Nordic-Gear.dk for at se vores fulde sortiment og find det perfekte udstyr til din næste udflugt, uanset om du skal på dit næste vandretur, cykelferie eller blot vil lave det hyggeligt i haven.

Læs næste